LID WORDEN ?

 

 

Wil je lid worden van één van onze jeugd-, dames- of seniorploegen kom dan gerust eens een kijkje nemen naar onze trainingen. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij de mensen van ons bestuur of mail gewoon even naar info@fcbelgica.be.

Hoe verloopt een nieuwe inschrijving?

Vooraf is deelname aan 3 proeftrainingen aangewezen (zie uurregeling trainingen), daarna zal je samen met de trainer beslissen of je wordt aangesloten. Indien de spelersgroep van je leeftijdscategorie reeds voltallig is word je op de wachtlijst geplaatst en zal je gecontacteerd worden van zodra er terug plaats is. Nieuwe leden dienen zich steeds persoonlijk aan te melden, jeugdspe(e)l(st)er steeds vergezeld van minstens 1 ouder.

Nadat je je lidgeld hebt overgeschreven kan er een afspraak gemaakt worden om de elektronisch inschrijving bij Voetbal Vlaanderen uit te voeren. Het identiteitsbewijs van de jeugdspe(e)l(st)er (liefst kids-ID) en de identiteitskaart van 1 van de ouders zijn hiervoor noodzakelijk. Er worden geen spelers rechtstreeks aangesloten door trainers/afgevaardigden.

Opgelet, lidgelden worden nooit terugbetaald, aangezien dit bedrag uitsluitend dient om ons aan te sluiten bij Voetbal Vlaanderen en verzekering.

Hoe moet ik betalen?

Betaling dient te gebeuren via overschrijving op rekeningnummer :

BNP PARIBAS FORTIS BE86 0010 3564 4950

Met vermelding van je naam, voornaam en geboortedatum. De bedragen zijn beschreven onder lidgeld. Het volledige bedrag is verschuldigd voor inschrijvingen tot 31/12 van het lopende seizoen. Voor latere aansluitingen in de loop van het seizoen zijn afwijkende tarieven van toepassing. Raadpleeg hiervoor een verantwoordelijke.